כאב מתחת לברך שמאל לאחר נפילה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

18/12/2015 | 03:19 | מאת: יצחק

אני בן 58 נתקלתי במדרכה ונפלתי על המדרכה, קמתי לבד, ראיתי שאני בסדר, רק קצת שיפשוף ברגל, והמשכתי בדרכי. רק לאחר 3 ימים התחליתי להרגיש מתאום כאבים עזים ממש מתחת לרך שמאל שהיו כמו דקירות כאלו, כאב שהגיע ממש ללב. הלכתי לטרם בירושלים, עשו לי צילום על המקום ולא ראו כלום, עשו בדיקת דם לבדוק קרישה והיה בסדר, ואז הם אמרו שכנראה זה דלקת ושאני ייקח אדויל 200 מ"ג שזה נוגד דלקת ונגד כאבים. אבל הכאבים ממשיכים, לא כל הזמן, אלא פתאום תופס אותי הכאב והדקירות שמגיע ממש עד הלב. יצוין, שזה יותר בישיבה ובהליכה, בשכיבה זה לא מגיע. שאלתי, מה זה יכול להיות, האם באמת דלקת או אולי איזה קרע, או מתיחה למשהו באזור, או כן אולי קריש, או שזה סתם כאבים שיעברו, ולמה זה התחיל רק אחרי 3 ימים. אודה לך ד"ר נכבד על תשובתך הברורה והמפורטת.

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה יש צורך ביעוץ אוטופדי חוזר חבלות לעיתים יכולות לכאוב גם זמן מה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים