כאבים בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/12/2015 | 20:02 | מאת: ניסן ברנק

אני בן 30 נהג אוטובוס, לפני כשנתיים מתנועה לא נכונה חשתי כאבים עזים בברך ימין, לאחר בדיקת mri הוחלט על ניתוח ארטרוסקופיה שאותו עברתי בבית חולים הלל יפה. לאחר חצי שנה חשתי באותה הברך נעילות וקליקים והוחלט לנתח אותי שוב בארטרוסקופיה חוזרת. שנתיים הייתה הטבה משמעותית. בחצי השנה האחרונה שוב יש לי כאבים חזקים באותה הברך ותחושת רפיון. שוב עשיתי mri. כל רופא שאני ניגש אליו טוען שהרצועה בסדר ויש רק בצקות עליה. וצריך לחזק את ה4 ראשי. ניסיתי ללכת לחדר כושר ואני ממש לא מצליח לתפקד שם ולא בעבודה. אשמח לתשובה.

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה , לעיתים כאבים יכולים להיות לא קשורים לניתוח לעיתים פציעות בברך מובילות לפגיעה בסחוס לאחר מספר שנים , נקרה שחיקה אחר טראומטית מומלץ ביקורת רופא מנתח מכיוון שלו יש את המידע הרב ביותר על הניתוח שעברתה בברכה ד"ר בנימין בנדר www.DrBender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים