נפיחות בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/11/2015 | 14:53 | מאת: רוני

שמתי לב לנפיחות בחלק האחורי של מפרק הברך, בברך אחת הנפיחות רבה יותר. יש לציין שאין לי שום כאב או מגבלה ברגל או בברך. מה זה יכול להיות?

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה יש צורך ביעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר אורטופד מנתח מומחה מומחה למפרקים-ברך וירך מומחה להחלפות מפרקים מרפאה-הברזל 10 תל-אביב,03-9411182 www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים