שחיקת סחוס בברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/11/2015 | 13:58 | מאת: אור

שלום רב, אני בת 38(צעירה מאוד...:-), היום הייתי אצל אורטופד והתלוננתי בפניו שבחודשיים האחרונים יש לי רעשים וקנאקים מהברכיים, ע"י בדיקה ידנית ומישוש הברכיים אמר הרופא שאכן יש שחיקת סחוס בשתיהם, והמליץ לי לעשות מנוי בקאנטרי בכדי שלא אעשה אצלו מנוי כל החיים...:-). שאלתי- האם ניתן לקבוע כך בפשטות רק ע"י מישוש כי מפרקי הברכיים שלי שחוקים? האם אין צורך בצילומים/בדיקות נוספות? מה לגבי הליכות ? האם מותר לי לעשות?, יש משהו נוסף שיכול לשפר את מצבי? תודה.

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה בברכה בברכה ד"ר בנימין בנדר אורטופד מנתח מומחה מומחה למפרקים-ברך וירך מומחה להחלפות מפרקים מרפאה-הברזל 20 תל-אביב,03-9411182 www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים