כאבים כרוניים בברך במשך שנתיים כתוצאה מנפילה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/11/2015 | 11:11 | מאת: תמר

שלום, לפני שנתיים החלקתי על כתם שמן בתחנת דלק, נעקתי את הקרסול וסובבתי את הברך. אחרי הנפילה האורתופד שלח אותי לפיזיותרפיה של כחודשיים ורק כ-4 חודשים לאחר הנפילה עשיתי MRI שתוצאותיו: מודגמת קונטוזיה לשדית באספקט הקדמי של המשטח הטיביאלי הלטרלי. מודגמת קונטוזיה לשדית מינימלית גם באספקט האחורי של המטאפיזה של הפמור הדיסטאלי. כל השאר הוגדר כתקין בבדיקה. עברו כבר שנתיים מאז הנפילה ואני עדיין סובלת מכאבים בדקמת הברך ובחלק השמאלי האחורי. אורתופד שהייתי אצלו טוען שמדובר בפגיעה בעצם ולכן אין מה לעשות. האם זה נכון? אשמח לעזרתך בפענוח הMRI ולהבין מה אני יכולה לעשות כדי להפסיק את הכאב.

שלום רב קונטוזיה משמע חבלה למרכיבי הברך יכול להיות ומדובר בשחיקה אחר חבלתית?, טראומטית? אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר אורטופד מנתח מומחה מומחה למפרקים-ברך וירך מומחה להחלפות מפרקים מרפאה-הברזל 20 תל-אביב,03-9411182 www.drbender.co.il

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים