כאב חזק בברך שמאל-בדיקת mri

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/10/2015 | 17:21 | מאת: טדי

ביצעתי בדיקת mri לאחר שהתלוננתי על כאב עז בקדמת הברך בעצם. ממצאי הבדיקה : "מודגם פגם המערב כמעט את כל עובי הסחוס המכסה את האספקט התיכון של המשטח הטיביאלי המדיאלי בקוטר 4 מ"מ בציר הסגיטלי (חתך 8 סדרה 3) ללא עדות לבצקת לשדית סוב-כונדרלית בסמוך. " מה זה אומרת בשפה פשוטה ,מהן הממצאים ,ניוון סחוס ? דלקת ?

שלום רב סחוס הינו דמוי זכוכית המצפה את קצה העצמות, קצה העצמות שבו נפגשות שתי עצמות וישנו תנועה נקרא מפרק , סדקים בסחוס לכל עוביו הינו נזק נקודתי בסחוס , נקודתי ולא כולל בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים