לחץ בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/10/2015 | 02:41 | מאת: שי רימון

שלום רב, לפני כמה ימים חזרתי מאימון (אקרובטיקה) ויום לאחר מכן נהיה לי לחץ מוזר בבך ימין, באיזור התחתון שמתחת לפיקה, רוב הפעמים יש לחץ והוא משתחרר במה שנקרא קליק, אך הפעם לא. מרגיש שמשהו שם תקוע קצת.. קרה לי כבר בעבר אך התעסקתי עם זה יותר מידי בשטויות ובסוף נהייתה פציע בסחוס ובמיניסקוס, הפעם החלטתי לא לגעת בזה לראןת אם תוך כמה ימים זה נעלם אך זה לא.. יש משהו שאני יכל לעשות חוץ מללכת לרופא? (ברור שאלך אם אין פיתרון ביתי() תודה רבה!

שלום רב אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים