החלמה מניתוח

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/10/2015 | 09:16 | מאת: טלי

שלום. לפני שלושה חודשים עברתי ניתוח בברך בגלל קרע במיניסקוס. עד עכשיו הכאבים נמשכים באופן קבוע, אבל הכאב מאוד חזק במיוחד כשאני קמה בבוקר מהמיטה או לאחר מעבר מישיבה לעמידה. האם זה תקין ומה ניתן לעשות? תודה רבה

שלום רב ראשית תמיד רצוי ביקורת אצל רופא מנתח גם אם זה אומר פניה מספר פעמים כאבים אחרי ניתוח יבולים להיות לאורך תקופה, אך כאמור רצוי מעקב רופא מנתח , מומלץ לפנות לרופא המנתח לשם חוות דעתו מכיוון שהוא מכיר את ממצאי הניתוח והצילומים בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים