מפרק ירך- אבחנה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

10/10/2015 | 17:01 | מאת: ALMA

תוצאות בדיקה MRI :בצקת מח עצם קשה בצוואר וראש הירך משמאל, עם חשד לשברים טרבקולרים קטנים, אשר יכולים להתאים לביטוי של שברים כתגובה של העצם למאמץ יתר. בנוסף נראה נזק . AVN תת-כונדרלי בראש הירך כביטוי ל נוזל בכמות רבה במפרק סינוביאלי קרוב לוודאי תגובתי. רופא אחר אמר לי שזה transient osteoporosis hip . איך יודעים בוודאות מה הדיאגנוזה?

שלום רב אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים