תוצאות בדיקת u.s לברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/09/2015 | 19:23 | מאת: nuriel

LCL: ב.מ.פ באספקט קדמי של המניסקוס הלטרלי הודגם פס היפואקוגני באורך כ-0.7 ס"מ ,עם מוקד נוזל בקצהו הדיסטלי,בקוטר כ0.5 ס"מ ,לא ווסקולרי - ממצאים יכולים להתאים לקרע עם meniscal cyst . באספקט אחורי של מניסקוס הלטרלי הודגם מוקד נוזלי,בקוטר כ-0.6 ס"מ- ממצאים יכולים להתאים ל- meniscal cyst. נתנו לי איבופן 600 למניעת דלקות וכאבים, עד לתור שלי עם מומחה ברך. האם הטיפול דחוף (התור רק בסוף חודש)? והאם נדרש ארתרוסקופיה ?

שלום רב אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים