החלמה לאחר ניתוח החלפת מפרק ברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

28/09/2015 | 05:12 | מאת: עליזה

שלום אני בת 67 , עברתי ניתוח להחלפת מפרק ברך לפני חמישה חודשים. בבדיקת רופא כחודש וחצי לאחר הניתוח נאמר לי שהשתל במקומו ולהמשיך בפיזיוטראפיה. אני עושה תרגילים יומיומיים בהדרכת פיזיוטרפיסט בבית ובמכון וכן שוחה כ-40 דקות כל בוקר. למרות המאמצים הרבים שאני משקיעה עדיין אין כיפוף של 90 מעלות, ישיבה ממושכת למשל בסרט קשה לי מאוד וכן ההליכה היא איטית . נראה לי כי משך זמן ההחלמה ארוך מאוד האם זה סביר?

שלום רב ראשית תמיד רצוי ביקורת אצל רופא מנתח גם אם זה אומר פניה מספר פעמים כאבים אחרי ניתוח יבולים להיות לאורך תקופה, אך אמור רצוי מעקב רופא מנתח , מומלץ לפנות לרופא המנתח לשם חוות דעתו מכיוון שהוא מכיר את ממצאי הניתוח והצילומים בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים