כאב לא ברור בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

24/09/2015 | 21:27 | מאת: ליאון

למומחים שלום רב, לאחותי בת ה 15 (שוקלת 48 במצב גופני נורמלי) החלו כאבים בברך משהו כמו פעם בשבועיים עד חודש. לאחרונה(כבר חודשיים) הכאבים התחזקו והחלו להופיע כל יום והגיעו למצב בלתי נסבל. לאחר אישפוז קצר בבית החולים היא עברה צילום CT וMRI אך הם יצאו תקינים לחלוטין. כרגע היא ממתינה להתחלת טיפול פיזותרפיה ולרופא מומחה לברכיים ובנתיים חיה על משככי כאבים (2 אופטלגין ליום). לאחר ניסיון לחקור עוד על הכאבים באינטרנט נכשלתי והגעתי אל הפורום הזה. מצבנו נואש ואיננו יודעים כיצד לפתור את הכאבים. כולנו נשמח אם נוכל לקבל כמה עצות על איך ניתן לעזור לה כמה שאפשר. תודה רבה וחג שמח לכולם.

24/09/2015 | 21:31 | מאת: ליאון

הכאב בברך שמאל. הכאב עצמו בדרך יכול להיות חלש אבל גם להתגבר למצב בלתי נסבל שלא מרגיע אותו פרט למשככי כאבים כלומר אף תנוחה לא מקלה עליה. בנוסף הרגל נאמר "מקפצת" מדי פעם בלי קשר לכאב אבל אם הכאב מתחזק כך גם הקפיצה.

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים