האם יש לי קרע במניסקוס המדיאלי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

13/09/2015 | 13:55 | מאת: yuval

מודגמת קונטוזיה לשדית באספקט האחורי עליון של הקונדיל הפמורלי הלטרלי. מודגמת קונטוזיה לשדית גם באספקט הקדמי של הקונדיל הפמורלי הלטרלי עם אותות חריגים בסחוס המכסה. מודגמת קונטוזיה לשדית מינימאלית בהיקף הקונדיל הפמורלי המדיאלי באזור אחיזת רצועת ה-MCL. מודגם נוזל סביב השכבה החיצונית של רצועת ה-MCL באזור אחיזתה הפמורלי ללא עדות להיפרדות הרצועה מאחיזותיה הגרמיות. ממצא המחשיד למתיחה. שאר הרצועות וגיד הפופליטאוס מודגמים שמורים. מודגם אות חריג הוריזונטלי בהיקף הקרן האחורית של המניסקוס המדיאלי. המניסקוס הלטרלי מודגם תקין. המנגנון המיישר מודגם תקין. סחוס הפיקה שמור. הודגם נוזל תוך פירקי בכמות פיזיולוגית , ציסטה פופליטיאלית מודגמת בקוטר 9 מ"מ. לסיכום: קונטוזיות לשדיות כמתואר ומתיחה של רצועת ה-MCL

שלום רב בכדי לענות על שאלותיך יש צורך – באבחון - אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה קונטוזיות לשדיות כמתואר ומתיחה של רצועת ה-MCL קונטוזיה משמעו חבלה , MCL הינו MCL רצועה אמצעית(מדיאלית) רצועה המחברת בין שתי עצמות בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים