כאב חריף בחלק קדמי של ברך שמאל

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/09/2015 | 23:05 | מאת: דניאל

שלום בן 40 ביום חמישי בלילה התעוררתי באמצע הלילה עם כאב חד וחריף בברך רגל שמאל, הכאב הוא בחלק הקדמי של הברך, ממוקד בעיקר בחלק שמשמאל לפיקה (שנוטה פנימה לכיוון הרגל השניה). הכאב חזק ואינו קשור רק לתנועה (אף שמקשה על התנועה) אלא גם במנוחה מוחלטת וגם בשכיבה. ניסיתי אופטלגין ולא ממש עוזר לי. יש לציין שבזמן כיפוף הברך יש מין קליק כזה בחלק הקדמי של הברך(לא משהו ששומעים ממש, אלא בעיקר שאני מרגיש). אין כל שיפור מאז יום חמישי. מה יכולה להיות הסיבה לכך? איך ניתן להקל על הכאב? והאם זה סובל דיחוי עד לאחר החג? (קשה למצוא כעת תור לאורטופד) והאם זה מחייב מנוחה או שניתן ללכת (על אף הכאב)? תודה ושנה טובה

שלום רב אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים מכיוון שלא ניתן להעריך במה מדובר או באיזה פעולה לנקוט מומלץ לפנות לערה רפואית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים