תוצאות בדיקת MRI

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/08/2015 | 08:28 | מאת: אהוד

אהוד 26/08/2015 20:40 לסיכום.קרע אינטרסטיציאלי במעבר מיו-טנדינוטי של שריר ווסטוס מדיאליס ללא שינוי מהותי אותות חריגים בשורש הקדמי של הסהרון הלטרלי גם ללא שינוי יתכן ומדובר בשינויים ניווניים התחלתיים נזק כרוני עשיתי בדיקה חוזרת .הבדיקה הראשונה הייתה בחודש 10 2014 אני סיבבתי את הברך ימין לפני שנה בנפילה בזמן ריצה הייתי חצי שנה עם קביים עד היום אני סובל מכאבים חזקים ומוגבל ללא יכחלת לכופף את הברך ולישר עד הסוףאני הולך בצליעה ללא יכולת לרוץ אני מבקש בבקשה דעה שלך לגבי המגבלות ולגבי הממצאים של MRI תודה רבה אהוד

27/08/2015 | 08:46 | מאת: אהוד

בבדיקה הקודמת של MRI לפני 10 חודשים היה אותם תוצאות ללא שינוי

שלום רב אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים קרע אינטרסטיציאלי במעבר מיו-טנדינוטי של שריר ווסטוס מדיאליס- משמעו קרע של אחד מארבעת השירים אשר מרכיבים את השרירי הארבע ראשי , הקרע הינו במעבר של השריר לגיד, יגד הינו חיבור השרירי לעצם בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים