כאבים נוראיים!

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/07/2015 | 16:56 | מאת: אירית

שלום, אני בחורה בת 18 וחצי בחודש האחרון אני סובלת מברך שמאל בימים האחרונים הכאבים הם בלתי נסבלים!! ודווקא ברגעים שאני נינוחה או רוצה לישון.. אני מתעוררת מכאבים.. ללא שום מכה או חבלה.. פשוט כאבים פנימיים. כאילו יש שם פטיש ודופקים לי ברגל. מתחים הזויים. עשיתי בדיקת דם מחכה לתוצאות, הלכתי לאורטופד והפנו אותי למיפוי עצמות ופיזיותרפיה.. מיפוי עצמות זה בעוד חודשיים. בנתיים אני ממש סובלת. מה עושים? אשמח למענה בדחיפות!! תודה רבה רבה רבה!!

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להבין מהי האבחנה אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר בקבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה לרוב מבוצע בירור על סמך בדיקה פיסיקלית וזה כנראה מה שנעשה אצלך, להקלה על כאבים ישנם מגוון רחב של תורפות , בנוסף ניתן להיעזר במשחה מקומית קוןספריי, ולטרן, טראומיל לדוגמא, בנוסף ניתן להיעזר בחבישה אלסטית או גרב אלסטית בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים