כאבי ברך ימין כתוצאה מתאונת דרכים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/07/2015 | 01:56 | מאת: מוטי

שלום מזה כ 4 שנים עברתי תאונת דרכים בברך ימין להוצע טיפול שיקומי ופיזותרפיה במהלך השנים לסרוגין . . כיום הנני עדין סובל מכאב בברך ימין מדי פעם. מה הטיפול הנכון ? האם שימוש במכשיר לייזר להפחת כאבים יכול להועיל. ?? תודה מוטי

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להבין מהי האבחנה אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר בקבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים