כאבי ברכיים.

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

19/07/2015 | 13:30 | מאת: יקיר

שלום רב, אני מתאמן באופן קבוע בחדר כושר ברמת אינטנסיבית ומבצע פעילות ספורטיבית כמו ריצה וכו' 4-5 פעמים בשבוע,כהכנה למבחן כושר.אנני יכול לגשת לטיפול בקופת חולים עקב מעקב למבחן. לפני כשבועיים החלו כאבים חוזרים ונשנים ב2 הברכיים באותה רמת כאב ומופיע והולך באותו זמן.בהזזת המפרק נשמע סוג של קנאקים ולעיתים גם תחושת כאב חדה לזמן קצר בצידי המפרק. אשמח לחוות דעת ועזרה לגבי טיפול ראשוני ואיך אפשר לטפל ותוך כדי להמשיך בתוכנית האימונים.

שלום רב אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר בקבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי באופן כללי הטיפול בפציעות ספורט הינו RICE REST מנוחה ICE קירור מקומי COMPRESSION חבישה אלסטית ELEVATION הרמת הגפה כל " בעיה בגוף" יוצרת תגובה דלקתית אשר מטרתה לנסות ולתקן את "הבעיה" בתגובה הדלקתית מופרשים חומרים אשר גורמים לכאבים NSAIDS או שמם האחר תרופות לא סטרואידליות נוגדות דלקת , גם מדכאות את הכאב בנוסף לדלקת, תרופות אלה ניתנות ללקיחה לפרק זמן קצוב. בנוסף ישנם זריקות מקומיות באם תרופות אינן עוזרות בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים