ברכיים 2 צילומים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/07/2015 | 02:41 | מאת: ללה

היי, יש לי כאבים בברכים כמו כאילו כואבת שן.. זה משהו שלא היה לי אף פעם אני בעבר עשיתי ספורט הליכה /חוגים.. כיום קשה לי לעשות בגלל הכאב. הרופא מומחה אפנה אותי לצילום בכף רגל ימין(אפנה אותי mri) יש איזה בעיה שאני לא יכולה לדרוך בכרית של הרגל בין הכרית לאצבעות. בנוסף יש לי כאבים בברכיים שאני דואגת. עשיתי שני צילומים היום(14/7). בבדיקה כתוב בצילום רנטגן ברכיים 2 צילומים ממצאים מנח ומבנה עצמות שמורים מרווחים פרקים שמורים אין לראות הסתיידויות ברקמות רכות וכך גם בכפות רגלים אותו תשובה הסיבה לבדיקה כאבים. אני דואגת האם יש משמעות בתשובה? האם כושר יכול לעזור לי אני רוצה להירשם אבל מפחדת לעשות נזק הכאב מפריעה לי. אודה לך על תגובתך. בכבוד רב, ללה.

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה אבחנות באוטופדיה והמלצות לטיפול נעשות לאחר בקבלת היסטוריה רפואית , בדיקה ועיון בצילומים , מכלול הדברים הוא אשר מוביל לאבחנה מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים