ירךךך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/07/2015 | 19:53 | מאת: דן

שלום בן 69 יושב בדרך כלל בבית לא מתאמץ . כל בוקר עושה תנועות קלילות וגם עם גומייה . בצהריים בשכיבה.תירגול קליל מאד . מלפני שלושה שבועות בערך: הרגשתי בתרגיל שאני שוכב על הגב ברגליים מקופפות כפות רגליים על המזרון . מיישר רגל אחת ומרים אותה מהמזרון ,יש לי כאב בצד הפנימי של הירך קרוב למפשעה עד חצי הירך בערך (בחלק הנוקשה הבולט המתוח ).וקשה להרים מהמזרון . מחצי גובה אפשרי , וגם בישיבה ועמידה ש מרים אותה לא כואב . 1)מה שמו של השריר או מי שאחראי להרמה זו. בשכיבה??. 2)כיוון שלא עשיתי שום מאמץ בזמן האחרון . מה יכולות להיות סיבות למצב זה באופן כללי בלי להתיחס אלי כי הרי לא בדקת. תודה מראש דן

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים