אחרי ניתוח הטריה בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/07/2015 | 02:26 | מאת: irit

לד"ר שלום! לפני חודש וחצי עברתי ניתוח בברך - אתרוסקופיה . מדאיג אותי שעדיין כואבת לי מאוד הברך . למרות שלפי דברי הפיזיוטרפיסט יש שיפור . יש שיפור בתווחי התנועה . אני יכולה לאחרונה גם לעלות מדרגות. לרדת אני לא מצליחה כמו שצריך. האם זה נורמלי . עברתי את הניתוח לפני חודש וחצי אני בת 49 סובלת בברך גם מקרע מלא ברתועה ודחיקת סחוס ברמה של 4 . נאמר לי שהניתוח יכול להביא לי הקלה משמעותית בכאב ברגל שמאל . כאב לי מאוד לפני. כואב לי מאוד גם עכשיו . האם יש סיכוי שאפתר מהכאב . זה משבש לי את השינה . . ואת איכות חיי. בקיצור נמעס לי לסבול.

שלום רב ראשית תמיד רצוי ביקורת אצל רופא מנתח גם אם זה אומר פניה מספר פעמים כאבים אחרי ניתוח יבולים להיות לאורך תקופה, אך אמור רצוי מעקב רופא מנתח פגיעה בסחוס הינה שינויים שחיקתיים אשר גם יכולים להיות מקור לכאבים ויצריכו טיפולים נוספים הקישור הינו מאמר מפרי עיטי המתמצת את האבחון והטיפול בשחיקה של מפרק הברך http://www.doctors.co.il/ar/10919/טיפולים+בשחיקת+מפרק+הברך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים