בעיית ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

09/07/2015 | 18:46 | מאת: שגיא אהרון

שלום מגיל 13עד 17 סבלתי מהמחלקה שנקראת אוסגוד שלאטר / Osgood Schlatter אשר מאופיינת אצל נערים מתבגרים לפני הצבא כאשר התאמנתי התחלתי להרגיש כאבים חוזרים של המחלה לכן הורידו לי על כך פרופיל ועשיתי גם טיפול פיזיותרפיה באלקטרודות שמאוד עזר לי לאחר גיוסי לשריון התחלתי להרגיש כאבים קלים וצריבות בפיקה אך לפני מספר חודשים יצאתי משירות קרבי ולפני חודשיים חזרתי שוב  לשירות מלא מאז חזרתי לשירות אני מרגיש כאבים עזים מעל הפיקה וצריבות חזקות ואף קושי בהליכה לאחר הרמת דברים כבדים וגם בכלל ואני גם מתקשה מאוד להתכופף ואף לקום פניתי לרופא היחידה והוא הפנה אותי לאורטופד על מנת שיפנה אותי לפיזוטרפיה ולשאר הבדיקות שאלתי היא כאזתי האם עלי לצאת משירות קרבי על מנת לטפל בכאבים אלו על ידי פיזוטרפיה והאם יכול להיות שיש לי בעיה אחרת בברכים שכבר היא לא אותה  הבעיה שהייתה לי אז בעת התבגרות אודה לך מאוד אם תוכל לענות לי

שלום רב ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים