כאב בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/06/2015 | 10:15 | מאת: עומר

אתמול נאלצתי להפסיק את הריצה בגלל כאב חד בצד החיצוני של ברך שמאל (לא בפיקה). גם עכשיו עדיין כואב ליישר ולכופף את הרגל, האזור לא נפוח ולא אדום. אני רץ בקביעות כל יומיים-שלושה בין 8-12 ק"מ. האם לדעתך זה כאב שיחלוף או כדאי לפנות לרופא? תודה

ממה שכתבת לא נין להגיע לאבחנה ברורה, הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, מומלץ לפנות לייעוץ רפואי

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים