כאב בירך באספקט אחורי כולל עמוד שדרה מותני אחורי

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

22/06/2015 | 15:26 | מאת: אלי נביא

שלום ברצוני לשאול אותך מה יכול להיות הסיבה לכאבי באספקט אחורי של ירך שמאך ובאגן בהתחלת עמוד שדרה מותני אחורי. אני ספורטאי כדורגלן סובל כבר למעלה מ3 וחצי חודשיים מכאבים של דקירות וגלים של כאב יש לציין שלא מדובר בכאב ש לציין שלא מדובר בכאבים שאני לא יכול לרוץ או לשחר אבל אין ספק שבמנוחה זה כואב יותר עשיתי כל בירור אפשרי סיטי עמוד שדרה מותנה שהראה בלטי דיסק קלים ביותר L+4L+5L+3 אולטרדאונד של מפשעות וירך בדיקת דם רופאים אורטופדים ביקרתי אף אצל רופא אורולוג לישלול בעיה של הערמונית וMRI של כל פרקי הגוף התחתון. בקיצור בשום בדיקה לא נמצא איזה ממצא הכל תקין . אבל הכאב עדיין בעינו . יש לציין שאני כבר קרוב לחצי שנה סובל מחרדות חשוב לי לומר שזה כבר נעלם ולא קיים יותר . מימה זה יכול להיות ? אודה על תשובתך אלי נביא

שלום רב אבחנה של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה ממה שכתבתה קשה להיגע לאבחנה אולי מדובר כאבי גב תחתון יכולים להקריו לעכוז לירך או לאורך הרגל ו חלקים מהרגל, יכולים הם ליצור כבידות של הרגליים, התכוצויות שרירים, ואף לעיתים להקרין לאזור מפרק הירך, לאור ממצאי ה CT או לחלופין יכול להיות ממצא כלשהו באגן או מפרק הירך , אך זאת ניתן להתרשם לאחר בדיקה ועיון בצילומים בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים