כאבים בירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

15/06/2015 | 21:05 | מאת: רננה

שלום הרבה שנים שאני סובלת מדלקת חוזרת בירך ימין. טופלתי בקורטיזון וגם בגלי הלם שישה טיפולים ועדיין יש לי כאבים מאוד חזקים וגם כאבי גב תחתון שמשתק אותי. עברתי מיפוי עצמות גילו שיש לי דלקת מפרקים ארטיטיס. מה הטיפול ההמשך.

שלום רב כאבי גב תחתון יכולים להקריו לעכוז לירך או לאורך הרגל ו חלקים מהרגל, יכולים הם ליצור כבידות של הרגליים, התכוצויות שרירים, ואף לעיתים להקרין לאזור מפרק הירך שחיקה של מפרקים הינו ממצא שכיח במיפוי בגילאים מבוגרים יותר הטיפול אמור להיקבע לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בהדמיה יכול להיות ומודבר בהקרנה של כאבי גב , אי לכך המלצתי להמשך את הטיפול/בירור אצל האורטופד המטפל https://medacad.wikispaces.com/Lumbosacral+Lesions בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים