בורסה טרוכנטרית

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/05/2015 | 00:00 | מאת: שוש

לד"ר בניימין שלום רב! בת 58 בריאה בד"כ ,סובלת מכאבי גב תחתון,לאחרונה כאבים חזקים בירכיים,בביקור אצל ריאומטולוג אמר שמדובר בבורסה טרוכנטרית בשני הצדדים .קיבלתי זריקה של תמיסת lidocain יחד עם diprospan לצערי רק הקל על הכאב למס' ימים.עברתי גם הזרקה אפידורלית לאיזור פורמינה של שורש l3-4 וכאילו הזריקו לי מים.הכאבים מתחזקים מרגישה כאב גם בישיבה/עמידה / שלא לדבר על לשכב על אחד הצדדים.הכאבים בעמידה וישיבה הם כמו של נעיצת סכין בחלק הקדמי של הירךת לפעמים כאבים חזקים גם בישבן.כרגע בטיפול פיזיוטרפי באולטרסאונד שלצערי לא נראה עוזר במיוחד. קיבלתי המלצה להשתמש בכדורים מסוג ליריקה,אחרי שקראתי את תופעות הלוואי החלטתי לוותר,רק שמאוד קשה לי להתנהל עם הכאב הבלתי נסבל הזה. אשמח לשמוע חוות דעתך מה ניתן לעשות שטרם עשיתי,הם קיים טיפול שמעלים את הבעייה לגמרי? לתשובתך אודה! שוש

שלום רב מכיוו שמדובר בכאבי גב מומלץ לפנות למומחה גב בברכה ד"ר בנימין בנדר

06/06/2015 | 23:26 | מאת: שוש

לד"ר שלום ! כתבתי שהכאבים הינם בירכיים ,(נכון שציינתי שאני גם סובלת מבעיות גב)אבל תיארתי את הכאבים הנובעים מהבורסה . אשמח לקבל תשובתך בנושא.

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים