התייעצות_מפרק ירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/05/2015 | 15:00 | מאת: נסר

שלום ד"ר בתאריך 22.12.014 תחת הרדמה כללית עבר ארטרוסקופיה של ירך שמאל בה הודגמה רקמה צלקתית נרחבת עם הדבקויות באזור הקידמי של הירך קרע לברום מסוג 1+2 משעה 15 ועד 14 גוש HO בגדול של כ 1.5 ס"ם לטרלית מצב לאחר אוסטאופלסטיה חילקית של צוואר הפמור לאור הממצא הנ"ל הוחלט שלא ניתן לתפור את הלברום בוצע הטריה של הלברום הורדת פינסר משולי האצטבולוס הקדמי הוצאת ה HO בצד הלטרלי שיוף מחדש של צוואר הפמור על מנת ליצור מבנה אנטומי טוב יותר וליישר פגמים מהלך ניתוח ופוסט ניתוח תקין היה מתוכנן לטיפול הקרינתי ל HO אם כי לא וזה ניתוח חוזר בתאריך 15.01.013 עברתי ניתוח ארטרוסקופיה והמצב עדיין ללא שנוי ושיפור לאחרונה ביצעתי צילום רנטגן ממצאי צילום רדיולוגי ללא פתולוגיה גרמית הסתידויות גסות בין פמור לאצטבולום משמאל ולפני כמה ימים עברתי צילום מפוי עצם.ממצאי המפוי Heterotopic Bone formation קליטה מוגברת לטרלית לראש הפמור משמאל מה הפתרון ומה אפשר לעשות האם יש מצב לחלפת מפרק מודה לך ד"ר

שלום רב ראשית תמיד רצוי ביקורת אצל רופא מנתח גם אם זה אומר פניה מספר פעמים ממה שכתבת לא נין להגיע לאבחנה ברורה, הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים