צילום אגן וירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

11/05/2015 | 01:47 | מאת: אורי פנקס

הופניתי ע"י אורתופד לצילום אגן/מפרקי ירכיים, בשל כאבים, כולל הפניה לגשת עם הצילומים לייעוץ אצל מומחה מסוים לתחום. בקביעת תור למומחה נאמר לי כי הצילומים הנדרשים הם AP" ו-FROG". טופס ההפניה שקיבלתי מתייחס רק לצילום אגן/מפרקי ירכיים. האם לשני הביטויים אותו מובן? האם הנדרש נכלל בהפניה?

שלום רב ממה כשתבתה לא ניתן להבין במה מדובר , לרוב הצילומים נעשים בשני מנחים וכנראה זו הכוונה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים