כאב ירכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

09/05/2015 | 14:45 | מאת: אורנה

שלום לך, לאחרונה אני מתקשה להתרומם ממצב ישיבה, בגלל כאב בירכיים. לאחר שהתרוממתי ואני מתחילה ללכת, הכאב עובר. תודה, אןרמה

שלום רב ממה שכתבת לא נין להגיע לאבחנה ברורה, הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה באופן כללי כאבים באזור מפרק הירך יכולים , להיות כאבים מוקרנים מהגב, יכולים הם להיות עקב בעיה במפרקי הירך עצמם(כגון שחיקה,קרע בלברום, תסמונת תפס FAI ) ויכולים להיות סיבות רבות אחרות כדוגמת בקע מפשעתי או פמורלי, דלקות שונות בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים