כאבים חוזרים בירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

02/06/2015 | 11:23 | מאת: פצוע בירך

לפניי כחודש שיחקתי כדורגל עם חברים,ובעת משחק נתתי בעיטה חזקה לכדור והרגשתי מתיחה חזקה מאוד בירך הקדמי,הפסקתי לשחק במשך שבועיים וחזרתי לשחק כי חשבתי שהחלמתי,לפניי שבועיים שוב ניסיתי לשחק ועוד פעם נתתי בעיטה בכדור ושוב הרגשתי מתיחה חזקה מאוד בירך הקדמי,ועכשיו במשך השבועיים האלה אני סובל מכאבים הולכים וחוזרים,מרחתי במשך כל יום משחת אקסיפן אך אני לא מרגיש יעילות בהחלמה,מתי אוכל לשוב לשחק לדעתך?ומה הפתרון להחלמה?

שלום רב ממה שכתבת לא נין להגיע לאבחנה ברורה, הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים