כאבים עזים בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

30/05/2015 | 17:53 | מאת: דודו

אני למעלה מיום סובל מכאבים עזים וחדים בברך ימין בלי אפשרות לכופף או ליישר אותה... ההרגשה היא שננעלה לי הרצועה ואין לי אפשרות לקום מהמיטה.. בעבר קרעתי תרצועה והמינסקוס ועברתי אותרוסקופיה. אני ישמח לקבל מידע כיצד ניתן לשחרר תנעילה בלי נזק כי כרגע זה סבל !

שלום רב ממה שכתבת לא נין להגיע לאבחנה ברורה, הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים