mcl

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

20/04/2015 | 18:05 | מאת: ערן

שלום. לפני חודש לאחר סיבוב ברך במשחק כדורגל נשלחתי לmri והסיכום אומר , קרע כמעט בעובי מלא לmcl. השאלה שלי היא. האם הרצועה הנל באמת מתאחה ומחלימה ? האם לאחר שיקום שמרני וחיזוק הרגל אוכל לחזור לשחק כדורגל ? מהו זמן ההחלמה לפני החזרה לספורט ? תודה.

שלום רב MCL רצועה אמצעית(מדיאלית) יכול להיות מעובה כתוצאה ממתיחה דלקת, קרע חלקי או מלא וכולי לשם הערכה מתי תוכלי לחזור לפעילות יש צורך בהתרשמות קלינית-בבדיקה לרוב זה תהליך של מספר חודשים בברכה ד"ר בנימין בנדר

26/05/2015 | 07:48 | מאת: ערן

הי דוקטור כרגע אחרי 3 חודשים מהפציעה הרגל פשוט "משוחררת" ואני לא מצליח להתאושש מהפציעה ולחזור לחיים הרגילים והספורטיביים שהייתי רגיל אליהם. האם יש לשקול טיפול ניתוחי? האם ניתן לתפור בחזרה את רצועת הmcl ? בmri נכתב שהקרע הוא במרכז הרצועה.

26/05/2015 | 15:42 | מאת: ערן

הי דוקטור כרגע אחרי 3 חודשים מהפציעה הרגל פשוט "משוחררת" ואני לא מצליח להתאושש מהפציעה ולחזור לחיים הרגילים והספורטיביים שהייתי רגיל אליהם. האם יש לשקול טיפול ניתוחי? האם ניתן לתפור בחזרה את רצועת הmcl ? בmri נכתב שהקרע הוא במרכז הרצועה.

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים