האם לנתח ברך ימין עם קרע ידית דלי מניסקוס מדיאלי?

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/04/2015 | 22:11 | מאת: גיל

שלום רב ד"ר בנדר, לפי שלושה שבועות ביצעתי מתיחה בברך ימין (לא ממכה ןלא מספורט) ולאחר יומיים לפתע לא יכולתי לדרוך על הרגל וסבלתי מכאבים. בשישי ביצעתי MRI ואתמול ניגשתי לקבל חוות דעת מרופא מומחה אשר כתב בדו"ח שעיקר הכאב בעיקר באספקט מדיאלי של הברך, מאז אני מתהלך בקביים, מסוגל כעת לדרוך על הרגל. בבדיקה הברך עם תפליט בכמות גדולה, חוסר יישור קפיצי ומכאיב, רגישות לארוך סדק מפרקי מדיאלי, סמנים מניסקלים חיוביים. בדיקת MRI: ברך ימין קרע ידית דלי מניסקוס מדיאלי. הרופא המאבחן ממליץ ארטרוסקופיה. שאלתי אליך: האם במקרה כזה חובה ניתוח או שניתן לשפר ולפתור את מצבי בדרכים אחרות? תודה מראש על התשובה

שלום רב הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בלבד בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים