כאב בעת ריצה בחלק הקדמי של הרגליים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

20/04/2015 | 13:03 | מאת: אביב

שלום אני בתחילת הדרך של אימוני ריצה קלים ביותר. גבר בריא בן 30. סובל משחיקת סחוס קלה בשתי הברכיים. לאחר כשתי דקות של ריצה יש לי כאבים בחלק הקדמי של הרגליים, כעשרה סנטימטרים מתחת לברך - מקדימה. הכאב הוא בשתי הרגליים. אפשר לומר מה מקור הבעיה וכיצד מטפלים? אילו שרירים לחזק? באיזה סגנון לרוץ? על מרכז הרגל או על הכרית הקדמית של כף הרגל? תודה רבה מראש!

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה, מומלץ לפנות לאורתופד לרוב כשישנם כאבים במהלך ריצה -לרוב ישנו צורך במדרסים וחיזוק שרירים סביב הברך, אך אבחנה באורטופדיה המלצות לטיפול/בירור ניתנות לאחר קבלת היסטוריה רפואית מפורטת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים