הפנייה לצילום סיטי ברך.

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

04/05/2015 | 23:51 | מאת: עמית

שלום אספר בקצרה אני בחור בן 30 עברתי תאונת קטנוע לפני שבועיים כתוצאה מכך נפגעתי ברגל שמאל קרסול וברך הרופא שלח אותי לצילום סיטי בקרסול ובברך. שאלתי האם צילום הסיטי יעיל בצילום הברך הוסיף שיש לי הרגשה שיש לי שבר דחיסה בברך הוא קרע כלשהו בברך במידה והחששות שלי נכונות צילום הסיטי בברך ידגים את הבעיה?

שלום רב CT הינה בדיקה המראה בחתכים שונים את הגוף/איבר החל ממבט מהצד מלמטה או מקדמיה , כאשר ניתן כביכול לחתוך את הגוף לאורכה ולרוחבה , ניתן אף לבצע שחזור בתלת מימיד בעזרת CT, מיפוי הינו דו מימדי בלבד CT לבדיקת ה CT ישנה יכולת להדגים בצורה טובה חשד לשבר בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים