נפיחות קלה חודשיים לאחר ארתרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

28/03/2015 | 16:59 | מאת: שי

שלום ד"ר בנדר, שמי שי, בן 34. לפני קצת יותר מחודשיים עברתי ארתרוסקופיה בברך שמאל, לאחר שקרעתי את המניסקוס הפנימי, בזמן פעילות ספורטיבית. הקרע היה בצורת "ידית דלי". השיקום בשבועות שלאחר הניתוח, היה טוב ומשביע רצון ולכן החלטתי לגשת למאמן כושר שהוא גם פיזיוטרפיסט, על מנת שיתאים לי תרגילים ותוכנית לחיזוק השרירים, כדי שאוכל לחזור לפעילות הספורטיבית בה עסקתי, לפני הפציעה. התוכנית כנראה הייתה קצת אינטנסיבית בשבילי, שכן לאחריה הברך שלי התנפחה קלות (10-20% בערך) ונשארה כך מאז. האם צריך להוציא את הנוזלים? האם יש טיפול ברפואה הסינית שיכול לעזור לי להשתקם? וכל עצה אחרת תתקבל בברכה :) בתודה מראש

שלום רב לדעתי יש צורך במעקב רופא מנתח, בבירור סביב הניתוח –עדיף לפנות לרופא המנתח , גם אם זה אומר פניה מספר פעמים, לרופא המנתח המידע הרב ביותר בנוגע לניתוח ויכול הוא להסביר את הליך ההחלמה ,ולהנחות אותך בתהליך לאחר הניתוח בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים