מדרסים למניעת בעיות ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/03/2015 | 13:09 | מאת: אילנית

שלום, בעבר עשיתי הרבה מאד התעמלות אירובית=קפיצות, קפיצות, קפיצות. כתוצאה יש לי שחיקת סחוס קלה בשתי הברכיים. זמן רב לא התאמנתי, ועכשיו אני חוזרת לחדר כושר. ברצוני לשים מדרסים טובים בתוך נעלי הספורט, כדי למנוע עוד בעיות בברכיים. איפה לעשות את המדרסים? קופת החולים שלי, מאוחדת, באיזור ת"א מפנה רק למקום אחד שהיא בחרה תמורת 450ש'. איפה ניתן לעשות מדרסים הכי טובים בסכום הרבה יותר נמוך. אין לי ברירה. תודה רבה מראש

שלום רב מדרסים והסדרים של מול חנויות ומחירים ניתן לברר בסניף שלך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים