זמן החלמה.

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

01/03/2015 | 15:25 | מאת: גילי

בעקבות חבלה בכדורגל. חלק מדיאלי-הודגמה התעבות הטרוגנית של החלק פרוקסימלי של הmcl עם פסים נוזליים באמצע,מתאים לנקע עם קרעים חלקיים קטנים. החלק מדיאני של המינסקוס בולט החוצה ופחות הקרן אנטריורית ופוסטריורית. מהי האבחנה? מה זמן ההחלמה? הבדיקה הייתה באולטרה סאונד. אני במנוחה כבר שלושה שבועות.

שלום רב הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה מומלץ לפנות ליועץ רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים