טיפול במדבקות לאחר אוטרוסקופיה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

17/03/2015 | 18:12 | מאת: שירום ליעד

שלום. שמי ליעד שירום בן 25. עברתי ניתוח ב 2013 להסרת אוסגוד שלאטר בברך שמאל. לאחר 4 חודשים התחילו לי כאבים בברך. ביצעתי MRI שלא העיד על שום דבר. לאחר חצי שנה של סבל החלטתי לבצע אוטרוסקופיה . בבדיקה נראה כי יש לי קרע קטן ברצועה הצולבת האחורית. השאלה שלי האם מותר לי להשתמש במדבקות רפואיות לברך בזמן פיזיותרפיה? תודה.

שלום רב יעוץ רפואי לגבי מקרה ספציפי הינו לאחר קבל היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, את כל השאלות שלך עליך להציג לרופא אורטופד שבדק אותך ומכיר את הבעיה שלך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים