כאב בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

27/02/2015 | 21:19 | מאת: שם בדוי

שלום רב אני סובלת מכאבי ברכיים במשך 3-4 חודשיים יש לציין שביומיים האלו זה החמיר ! בזמן הליכה אני מרגישה כאבים בצידי הברך וגם חוסר יציבות מידי פעם .. מה זה יכול להיות ? שהלכתי לרופא אמרו שזה כאבי גדילה ואני מעוברת לאורטופד אבל זה החמיר ממש ויש לציין שגם יש לי רגישות בברך שמאל במשך חודש ..

שלום רב הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה מומלץ לפנות ליועץ רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים