כאב בברך ימין

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

16/02/2015 | 23:01 | מאת: אבי

שלום רב. לפני כשלושה חודשים נפצעתי בתאונת דרכים שהייתה בעצם תאונת שרשרת. בזמן התאונה,קיבלתי מכה בברך ימין שבעצם נדחסה על משטח הפלסטיק הקשיח שמתחת להגה. מאז יש לי כאב חד בברך ימין באזור המפרק החיצוני מימין לברך רק כאשר אני "נועל"את הברך.ז"א שאני יכול לסגור את הברך אבל לא עד הסוף,בגלל שלקראת הסוף יש לי כאב חד במפרק החיצוני מימין לברך. עקב כך,בינתיים אני קצת מוגבל.למשל,אני לא יכול לרדת למצב קריעה עם הברכיים,קשה לי לשים נעליים וכו....במצב הליכה,אין לי שום כאב. בבדיקת אולראסאונד לא נמצא כלום. בבדיקת MRI נמצא חשד לקרע של הקרן האחורית של המיניסקוס המדיאלי. שאלתי בעצם היא,איך ייתכן שלי כואב דווקא במפרק החיצוני מימין לברך וב-MRI מצאו שיש חשד לקרע בקרן האחורית של המיניסקוס המדיאלי?אני לא רופא,אבל לא נראה לי שהחשד לקרע הוא איפה שכואב לי? האומנם?או שכן יש קשר בין הכאב לממצא ב-MRI? בברכה אבי

שלום רב הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, ממה שכתבת הכתובת שלך להפנות את השאלות היא האורטופד שבדק אותך ומכיר את הממצאים בברך שלך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים