עארה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

10/02/2015 | 20:31 | מאת: עוביידה

שלום אני בן 25 יש לי בעייה בברך ימין משנת 2010 שפתאום בלי הודעה מוקדמת או קצת כאב פשוט פתאום מתנפחת מאות וננעלת לגמרי אחרכך הולך לאורטופד או לבית חולים עושים לי צילום רינגטן שהיא נפוחה אחרכך עושים ניקור ומוציאים דר רק דם כ70cc ולפעמים יותר עשיתי amri עשיתי מפוי עצמות והכל תקין עד היום לא מצאתי פתרון פשוט כל פעם מנפחת הולך לבית חולים עושים רינגטן ניקור ויושב בבית כחודש עד שואכל לחזור לעבודה אני מקווה שיש מישהו פה שעבר לו כזאת בעיה ויכול לעזור לי תודה

שלום רב הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים