תת פריקה שגרמה לקרע בMPFL

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

14/02/2015 | 10:25 | מאת: מאיה כץ

היי דוקטור, אני בת 16 ולפני חודשים הייתה לי תת פריקה בברך. אני בפנימיה צבאית ולכן אני מרבה לרוץ. לאחר התקרית פניתי לאורטופד שיבחן ואמר שהכל בסדר ואני יכולה להמשיך בפעילות. המשכתי והכאבים החמירו. עשיתי מנוחה של חודש והמשכתי לרוץ אך הכאבים חזרו. הלכתי לאורטופד אחר שיבחן שכנראה יש לי קרע ברצועת MPFL ושחיכת סחוס והפנה אותי לMRI. יקח עוד הרבה זמן עד שאעשה mri. מה אוכל לעשות בכדי לשמור על כושר (ריצה קלה, אופנים, שחיה ועוד)?

שלום רב הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, ממה שכתבת הכתובת שלך להפנות את השאלות הינה האורטופד שבדק אותך ומכיר את את הממצאים בברך שלך בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים