כאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

12/02/2015 | 21:34 | מאת: מייקל

מזה 6 שנים כאבי ברכיים במיוחד בימין, הכאב מתחיל במותן ויורד לכיוון הרגל , כאב מופיע לעיתים קרובות ונמשך . בעבר פיזיותרפיה,דיקור,כדורים כמו ארקוקסיה,זריקות וולטרן. כיצד ניתן להקל? איכות החיים נפגעת .

שלום רב הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה ממה שכתבתה לא ניתן להגיע לאבחנה ברורה יכול להיות ומדובר בכאבים אשר מקורם מהגב, כאבי גב תחתון יכולים להקרין למפשעות, לעכוז, ויכולים הם לגרום לחסר תחושה או ירידה בתחושה מסביבי לאגן או הרגליים, על פניו נראה שיש גם צורך בבירור של הגב . בירור כאבי גב עם תרדמת יכול להתבצע בעזרת בדיקה פיסיקלית של תחושה ובדיקה שנקראת אלטרומיאוגרפיה, אך כאמור לשם כך יש צורך בהערכה אורטופדית קודם לכן בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים