דקירת דקל בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

29/01/2015 | 19:28 | מאת: יהודה

שלום רב, לפני כשלושה חודשים נדקרתי בברך מקוץ של דקל. הקוץ גרם לזיהום ונפיחות רבה וטופלתי באנטיביוטיקה. לפני כשבועיים הופנתי לבדיקת אולטראסאונד בברך עקב גוש גרמי שנוצר במקום הדקירה. בבדיקה הודגמו שני מוקדים אקוגניים בגודל של 0.11ו- 0.12 ס"מ, עם הצטברות נוזלים מסביב- כביטוי לשינויים תגובתיים. צמוד אליו נמצא אחיזה של גיד פטלארי. אורטופד הפנה אותי לניתוח על מנת להוציא את הקוץ, בטענה שזה יכול לגרום לדלקות כרוניות. שאלתי היא האם אכן כך הדבר והאם נכון לרוץ לפתוח את הברך ו"לחפור" עד למציאת הקוץ?

שלום רב החלטות לגבי טיפולים או טיפול אחר נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית, בדיקה פיסיקלית ועיון בבדיקות הדמיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים