כאב בברך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/01/2015 | 23:24 | מאת: גבי

שלום הבת שלי סובלת מכאב בברך מזה כשנתיים וחצי עברה אישפוז בדיקות ובסוף שוחררה עם המלצות לפיזיותרפיה לאחר שראו בליטה קלה מעל הפיקה עם הזמן וטיפולים מתאימים הכאבים פחתו מעט אבל אם קושי בפעילות יומיומית לפני כחודשיים שוב חזרו הכאבים החזקים דבר שגורם לא לתפקד בכלל לאחר ביקור אצל 2 אורטופדים דרך הצבא קיבלה המלצה לבדיקת mri שהבדיקה לא אושרה מהצבא קיבלה דחיית בדיקה פעמיים אני בתור אמא שלה לא יודעת למי לפנות אבקש אם יש רעיון או המלצה לרופא או המלצה איך להגיע לבדיקה הזאת דרך הצבא תודה

הערכה/חוות דעת רפואית של מצב מסוים והמלצות לטיפול נעשה לאחר קבלת היסטוריה מדוקדקת, בדיקה ועיון בבדיקות ההדמיה, אי לכך מומלץ לפנות ליעוץ אורטופדי בצבא באופן כללי- כאבי ברכיים יכולים להיגרם מסיבות רבות, בגילאים צעירים יותר שכיח יותר תגובות דלקתיות, כונדרומלציה פטלה וקרעים במניסקוס, בגילאים מבוגרים יותר שכיח יותר שחיקה של הברך. פגיעות בברך, החל משברים, קרעים במניסקוס, חבלות שונות יכולות לגרום לשחקיה מואצת של מפרק הברך, דבר היכול לבוא לידי ביטוי בקושי בטווחי תנועה של הברך, חריקות/קליקים , כאבים בקימה מישיבה או בירידת מדרגות וקושי ללכת למרחקים. בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים