שאלה לגבי תוסף מזון לכאבי מפרקים

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

25/01/2015 | 00:30 | מאת: רונילי

שלום לד"ר הנכבד, מזה כ-5 שנים אני נוטלת "מגה גלופלקס" או "איזי-פלקס" [של "לייף" - מותג ה"סופרפארם"]. 2 כדורים ליום. כל כדור מכיל 500 מ"ג גלוקוזמין + 167 מ"ג MSM + 400 מ"ג כונדראיטין. לאחרונה הזמנתי מחו"ל כדורים מחב' "קירקלנד" המכילים 1,500 מ"ג גלוקוזמין + 1500 מ"ג MSM. נאמר לי ליטול כדור אחד ביום. הייתי מבקשת לדעת, מאחר ורמות המרכיבים במוצר המיובא גבוהות בהרבה מהרמות במוצר של "סופרפארם" כאמור, אפילו בכדור אחד, האם לא ייגרם לי נזק עקב כך? אודה לתשובתך. שבוע טוב.

שלום רב אין אני מכיר את התכשיר של קירקלנד אי לכך מומלץ לפנות לייעוץ רפואי בכל נושא של שינוי בטיפול בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים