כאבים בברך - זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/01/2015 | 08:53 | מאת: י ב

שלום, לפני כמעט ארבעה חודשים רכבתי על אופניים ומאחור התנגש בי נער שרכב על אופניים חשמליים. נפלתי מהאופניים וקיבלתי מכה באזור ברך ימין. היה לי שטף דם כהה וגדול בצד השמאלי של הברך. הלכתי למספר רופאים וכולם אמרו שזו בסך הכל חבלה ושטף הדם יעבור והכל יחלים. עם הזמן הכאבים אכן עברו ושטף הדם התבהר, חזרתי לפעילות גופנית ולרכיבה. אלא ש 3 חודשים לאחר התקרית - חזרו לי הכאבים באזור הברך, מה שהבהיל אותי מאוד. הלכתי לשני אורתופדים. קיבלתי תרופות ארקוקסיה על אף שלא ידעו להגיד אם אכן יש דלקת, עשיתי צילומי רנטגן ואולטרסאונד שלא העלו דבר, הופניתי לפיזיותרפיה, ובנתיים אני לא חשה בשיפור. אף אחד לא אומר מה בדיוק יש לי ואני פשוט מרגישה חוסר אונים אל מול המצב הזה. אנא, אימרו לי מה עליי לעשות על מנת לגרום לסיומה של הסאגה הזו.

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות באורתופדיה נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בבדיקות הדמיה, נראה שהדרך הכי טובה היא לפנות לייעוץ רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים