FAI והמשך פעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

26/01/2015 | 16:05 | מאת: אור

שלום. התגלה אצלי חשד לFAI בירך. התור לMRI כדי לאושש זאת הוא בעוד כחודשיים. אני עוסק בפעילות ספורטיבית בתחום הטריאתלון וברצוני לדעת, האם עד הניתוח במידה ויהיה, אני יכול להמשיך בפעילות ספורטיבית רגילה או שמא אני אגרום ע"י כך לנזק בלתי הפיך ללברום? אם אני גורם נזק, האם אני יכול להמשיך בעבודתי כמלצר, הרי גם הליכה מהירה גורמת לצביטה. האם ישנו טיפול שמרני שאני יכול לעשות לבינתיים כמו תרגילים מסויימים על מנת להקטין את הנזק? בתודה אור

שלום רב את שאלותיך עליך להפנות לאורטופד שבדק ומכיר את הבדיקה הפיסיקלית שלך , ועל פי ההערכה שלו לאחר הבדיקה ניתן למשוך מסקנות, באם המחשבה היא שזה אכן כאבים עקב FAI ולא הקרנה של הכאב מהגב או מקור אחר לכאבים שיטה שמרנית ל FAI הינה תרגילי מתיחה בשיטת מיוליגן אשר מבצעים בפיזיותרפיה בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים