כאביפ בברכיים ובירך

דיון מתוך פורום  כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים

23/01/2015 | 00:12 | מאת: ליאת

שלום שמי ליאת ואני חיילת, בדרך כלל בריאה. בעברי רקדתי וחוויתי כאבי ברכיים אך הם בדרך כלל עברו לבד לאחרונה בעקבות השירות הצבאי הייתי בפעילות גופנית מלאה ובלחץ של חוסר שעות שינה התפתחו לי כאבים חזקים ברגל ימין. הם באים בהתקפים חזקים מאוד שמקשים עליי לעמוד על הרגל. הכאבים הם בברך עצמה, מקדימה, וכן מעט מעליה על הירך. הכאבים חזקים מאוד וממש מקשים עליי מה זה יכול להיות? האם כדאי לפנות לטיפול רפואי

שלום רב ממה שכתבת לא ניתן להגיע לאבחנה , אבחנות נעשות לאחר קבלת היסטוריה רפואית בדיקה ועיון בבדיקות הדמיה, נראה שהדרך הכי טובה היא לפנות ליעוץ רפואי בברכה ד"ר בנימין בנדר

מנהל פורום כאבי ברכיים, ירך ושחיקת סחוסים